Home HOME PLANTSYSTEMEN CONTACT ©Plantsystems Europe
GRONDBEWERKING DIVERS NIEUWS Beeldbank OVER ONS WIEDERS

Plantsystems is importeur en distributeur van Ferrari plantmachines, Forigo grondbewerkingsmachines en Terradonis zaaimachines. Verder verkopen wij uit eigen productie: zelfrijdende ligwieders met zonnepanelen of generator, ligwieders voor aan de tractor, heftruckbokken, folielegsystemen, lengtetransport en custombuild oogstsystemen. Onze kracht ligt in creatieve oplossingen en het specificeren van machines naar de wensen van de klant. Voor het bestellen van plantmachine onderdelen hebben we een speciale site gemaakt: www.plantmachineonderdelen.eu

Plant Systems Europe is een zusterbedrijf van en werkt nauw samen met: de Jongh Machines B.V. een staalbedrijf dat voortdurend investeert in nieuwe machines en technieken voor de vervaardiging van halffabricaten, machines en staalconstructies. De Jongh Machines produceert onder andere voor vliegtuigfabriek Fokker. We verwijzen u graag door naar www.djmholland.eu voor meer informatie.

Onze vertegenwoordiger in Duitsland is de heer Bert Thijssen, iemand die zijn sporen heeft verdiend in de tuinbouwsector. Naast vertegenwoordiger is Bert Thijssen ook uitvinder en verzorgt onderhoudsbeurten aan plantmachines.

Voor oplossingen op het gebied van onkruid wieden, grondbewerking, planten en zaaien moet u bij ons zijn.


OVER ONS