©Plantsystems Europe
Beeldbank Home HOME PLANTSYSTEMEN CONTACT GRONDBEWERKING DIVERS NIEUWS OVER ONS WIEDERS PLANTSYSTEMEN

Ferrari Rotostrapp

Hoge productiviteit in combinatie met nauwkeurige plantkwaliteit. Dat is de meest voorkomende reactie die je hoort van tuinders die werken met de RotoStrapp.

Rotostrapp

Ferrari F

De belangrijkste eigenschap van deze machine is de plantprecisie dankzij de onafhankelijke units. Daardoor werkt de machine goed op losse en steenachtige grond.


Ferrari F-max

De F-max is geschikt voor het planten van veel verschillende groenten. De machine kan verschillende soorten modules planten: piramide, cilinder en conisch.

Ferrari Futura

De Futura is een automatische machine, gemaakt voor het planten van modules in trays. De machine heeft maar één werknemer nodig die de trays verwisselt.


Ferrari FPA

FPA is een plantmachine voor zowel cilinder als conische vorm. Hij kan planten op plastic folie, papier en op de kale grond.


Ferrari FPC

Plantmachine die gelijktijdig plant en plastic folie legt, zowel polyetylene en biologisch afbreekbaar plastic folie. De perspot plantjes worden door de plastic film heen geplant.


Ferrari Multipla

De Ferrari Multipla is een dubbel-rij plantmachine, hij werkt met een dubbele carrousel die twee rijen bediend. Met één persoon is het dus mogelijk om twee rijen gelijktijdig te planten.


Ferrari FPP FPS

Deze grijper plantmachine is bedoeld voor planten met een kale wortel, cilinder of conische wortel.

 

Ferrari FX

De FX plantmachine werkt met kleine planten van elke vorm. De machine is speciaal ontwikkeld om ingewikkelde plantproblemen met sla op te lossen. De machine is echter ook geschikt voor veel andere soorten groenten.


FMAX Multipla FPC FPA FUTURA f FPPFPS FX

DJM SK10 Lännen

Deze carrouselplanter beschikt over drie plantelementen. Deze machine is made in Holland.


DJM SK10 Tandem Lännen

Deze carrouselplanter is geschikt voor 5 rijen, dankzij de tandem uitvoering is het mogelijk om de rijafstand zeer smal in te stellen.


lannen sk10 lannen sk10 tandem